3voor12 Noord-Holland

Parksessies #4

Vier woensdagen muziek, eten, theater, kunst en gezelligheid in de Hout van Haarlem.

Aan alle leuke dingen komt een eind. Zo ook Parksessies met deze woensdag de laatste editie van 2017. 4 woensdagen met eten, drank, af en toe een beetje regen maar vooral gezelligheid wordt goed afgesloten.

De Amsterdamse songwriter Pitou valt op door haar opvallende stem, bijzondere composities en het gebruik van vocale harmonieën.

Om Eva Scholten en haar prachtige stem te kunnen horen wordt er op bepaalde tijden verzameld bij de ingangspoort. Deze show is namelijk in de binnentuin van het Provinciehuis. Dus kijk hier voor de tijden!

Dromerige indierock. Afkomstig uit kleine dorpjes in Noord-Holland hebben deze vijf jongens zelf hun paradijs gecreëerd door Phoam te starten.

Turkse psychedelische folk grooves door één van de meest toffe bands op dit moment. Altin Gün sluit vanavond Parksessies af.

s' Nachts nog even door kan op de afterparty. Het DJ team van het nieuwe alternatieve nachtfeest AM:Klub brengen underground hits, lekkere gitaarplaten en obscure dansvloerknallers naar Patronaat.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12