3voor12 Noord-Holland

Lokaal talent met een tintje rock in podium Duycker

Drie keer nieuw, fris en lokaal talent in het teken van rock

Vrijdag 7 april is het weer tijd voor een nieuw editie van Local Heroes. Een avond waar lokaal talent de kans krijgt om zich te laten zien aan het grote publiek. Deze editie van Local Heroes zal in het teken staan van rock.

Encounter is de eerste naam van de avond. Een vijfkoppige band die zich laten inspireren aan een diversiteit van muzieksmaken en artiesten. Tussen dit alles door hebben ze hun eigen sound weten te vinden. Ze schrijven bijzondere teksten waarbij woorden als  ‘I love you’ streng verboden zijn. Ze brachten onlangs hun EP 'A Brief….' uit en laten deze dan ook graag aan het publiek horen. Seance de tweede band is een jaar geleden gevormd en hebben ze hard gewerkt aan hun eerste album 'Musik An, Augen Zu, Welt Aus' Een knallend rockalbum met tonen als vuig, lieflijk, snerpend en herrie. De afsluiter van de avond is Queen’s Pleasure en dit doen ze met Amsterdamse alternatieve garagepoprock die zowel catchy als hard is. Hun muziek wordt gespeeld met overtuiging, energie en mooie gitaarsolo’s.

Nog meer leuk nieuws is dat Podium Duyker op zoek is naar artiesten voor volgende edities van Local Heroes. Geïnteresseerd? Mail dan naar programma@duycker.nl

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12