3voor12 Noord-Holland

Talent gespot: Total Seclusion

Total Seclusion raast lekker door en wint Popprijs Amstelland

Niet zo lang geleden nog stond Total Seclusion in de finale van Rob Acda Award in Patronaat, afgelopen zaterdag won de band de Popprijs van Amstelland in P60. Alsof dat nog niet genoeg was, staat de hardcore skatepunkband op 3 juni  in het voorprogramma van de ska- en rockband Jaya the Cat in Poppodium Duycker en speelt ze in juli ook nog op het Young Art Festival. Voor ons genoeg reden om deze vier jonge en talentvolle muzikanten uit Hoofddorp en omgeving in het zonnetje te zetten.

Total Seclusion maakt lekkere herrie: hardcore skatepunk met een vleugje ska. De band is niet alleen bezig met muziek, maar ook met de wereld om zich heen, zo blijkt uit de maatschappij kritische teksten. Begin dit voorjaar bracht de band de eerste clip uit bij het nummer 'Dear Abu'.

Ben je benieuwd naar Total Seclusion en wil je ze een keer live horen spelen? De band heeft een meerdere gigs gepland staan! Onder andere dus op het Young Art Festival en op 3 juni in poppodium Duycker. Check voor meer informatie vooral even de facebookpagina van de band.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12