3voor12 Noord-Holland

Een geslaagde tweede netwerkborrel met funky muziek en pakkende poëzie

The Irrational Library Band laat zien dat poëzie en muziek een prachtige combinatie kunnen zijn

Gisteravond was alweer de tweede 3voor12 Noord-Holland netwerkborrel in Patronaatcafé. Een toffe avond die werd gevonden door o.a. bookers en bands uit verschillende hoeken van de provincie. Contact werd gelegd, tips & tricks werden gedeeld, biertjes gedronken en mooie muziek werd gespeeld. 

De Amerikaanse songwriter Jacob Schaffer, songwriter en spoken word artiest Blesz en de artiest Naniso Tswai uit Berlijn zetten toffe optredens neer.  The Irrational Library band sloot de avond af met een bijzonder mooi optreden. Deze band laat zien dat poëzie en muziek een prachtige combinatie kunnen zijn. De shows van The Irrational Library band zijn funky en spannend, met pakkende teksten en een frontman die het publiek weet te boeien tot op het laatste moment. 

Heb je deze toffe avond gemist? Wees niet getreurd: de derde netwerkborrel, uiteraard met muziek, zal er komen. Waar en wanneer vind je tegen die tijd op onze facebookpagina en hier op de site. Wil je The Irrational Library band een keer live meemaken? De band doet mee aan Popronde 2017 en treedt in juni op tijdens de Kerkennacht in Haarlem. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12