3voor12 Noord-Holland

Primeur: Nieuwe track van Starfish ‘This Town’

Reggaepunkband presenteert donderdag nieuwe EP

Starfish, de heren van de ‘Sunny Vibes’ presenteren aankomende donderdag hun tweede EP ‘Sonic Fire’ in de Patronaat Haarlem. Die nacht van donderdag op vrijdag zal de EP wereldwijd beschikbaar zijn op alle streaming diensten. De plaat bestaat uit 5 nieuwe songs waarvan ‘Another View’ en ‘Dangerzone’ deze zomer al het licht zagen. Wij van 3VOOR12 Noord Holland kunnen het plaatje alvast iets completer voor je maken want wij mogen het nummer ‘This Town’ alvast met jullie delen!

Na twee zomers vol optredens in binnen- en buitenland en vooral veel festivals sloeg de schrijf machine van de band uit Heemskerk weer op hol. Trips naar Festivals in het zuidelijke gedeelte van Frankrijk, Londen, België en Duitsland markeerde één van de persoonlijke hoogtepunten voor de band. Maar optreden in Nederland zelf is minstens zo gaaf, en daar gaat deze nieuwe song ‘This Town’ dan ook over.

Wat elke keer een enorme adrenaline kick geeft is als we ergens aankomen en dat het weer lukt om er vanuit het niets een feestje met het publiek te bouwen. Bier gaat in de lucht, er wordt gezongen, gedanst en gemoshpit, dan is het best Out of Control'

'Sonic Fire' komt Vrijdag 27 oktober uit op alle Streaming diensten en CD.

Klik hier voor meer informatie over de release show in Patronaat.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12