3voor12 Noord-Holland

Patat Met: Storksky | Life's Electric | Counter Jib

De Vorstin presenteert maandelijks een hap nieuw talent.

Het maandelijkse evenement van De Vorstin voor een goede portie nieuw talent. De vierde editie vindt plaats op 19 mei 2017, waar Storksky, Life's Electric en Counter Jib deze keer het podium betreden. Naast dat je muzikaal wordt verrast krijg je voor jou 5 euro ook een heerlijk patatje met en een drankje. 

Storksky is het nieuwe project van zanger en gitarist Michiel Claessen. Met lage catchy gitaarlijnen, stuwende drums en falsetto vocalen vormt Storksky een zeer volwassen sound.

De Rotterdamse rockband Life's Electric staat garant voor een strakke show vol zware riffs waarbij de hooks en melodieën je kop in worden geramd. Na de release van de EP 'Catalyst', clubtour en een succesvolle Popronde in 2015 is Life’s Electric geen onbekende meer in het Nederlandse rockcircuit.

Hard maar toegankelijk en gewoon drie gasten met hun instrumenten die het beste uit zichzelf halen. Dat is Counter Jib. Zij zagen het levenslicht in maart 2013. Na de release van de eerste EP 'Secret Showroom' en het debuut album 'Mirk & Marvel', is nu de nieuwe EP 'Touch Of Karma' op komst. Bijna volledig live opgenomen laat dit schijfje een nog rauwer en puurder geluid horen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12