In de schemerige avond voorafgaand aan het Houtfestival schijnt Houtnacht het licht op acts die je gezien moet hebben: van opkomende talenten tot aan veteranen uit de underground. Op 16 juni kun je in het Haarlemse Houtpark genieten van een, relaxed, gratis, uitgebreid programma met uiteenlopende stijlen.

Dit jaar staat het verrassende hip hop collectief Black Acid op het podium, maar is er ook genoeg te genieten voor de rock & roll liefhebbers met acts als The Drip Dry Man en The Beat Revolver. Reggae wordt vertegenwoordigd door Strawl & Black Lion en voor de experimentele luisteraar is er ook genoeg te ontdekken, zoals het krankzinnige duo Knalpot. 

Naast een vol muzikaal programma zijn er ook documentaires te zien en is er een programma van geluidskunst en technologie door Artspace Nieuwe Vide (https://www.nieuwevide.nl/). 

Het programma van Houtnacht is samengesteld in samenwerking met verschillende Haarlemse labels en organisaties: Minor Operation Bookings, Reggae Movement, Geertruida, Irrational Library en Flinty's. 

Meer weten?

Klik dan hier voor de volledige line-up