Een opvallende verschijning

Vrijplaats #47

foto: Jorinde Reijnierse ,

3VOOR12/Noord-Holland werkt samen met de Alkmaarsche Courant. Wekelijks in de papieren krant én op deze site: Vrijplaats 3VOOR12. Deze keer vult 3VOOR12/Noord-Holland de Vrijplaats met een foto.

Vrijplaats #47

3VOOR12/Noord-Holland werkt samen met de Alkmaarsche Courant. Wekelijks in de papieren krant én op deze site: Vrijplaats 3VOOR12.

Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte. Niet alleen vanwege de bandnaam een opvallende verschijning op Noord-Hollandse podia. Het Brein, zoals in de volksmond genoemd, doet er alles aan om niet alledaags voor de dag te komen. Qua klanken, qua teksten, qua outfits. Het geheel dat zij presenteren is nog het best te benoemen als spacey, futuristische dancerock.

Jorinde Reijnierse, fotografe van 3VOOR12/Noord-Holland, had de eer om het van oorsprong Castricumse trio voor een speciale gelegenheid vast te leggen. De band brengt binnenkort een EP uit en het bijbehorende hoesje wordt opgefleurd met enkele portretfoto’s. Uiteraard geheel in eigen stijl.

Op de foto staat ‘Spook’, die verantwoordelijk is voor het spacey element binnen Het Brein. Hij bespeelt de synthesizer en de vocoder.