Win kaarten voor het Bijna Kerst Festival in JC de Dukdalf!

3VOOR12/Noord-Holland geeft kaarten weg

Redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Op zaterdag 12 december vindt het Bijna Kerst Festival plaats in jongerencentrum de Dukdalf in Wieringerwerf. Wil jij erbij zijn? Dat komt mooi uit, want 3VOOR12/NH mag 2x2 kaarten weggeven!

3VOOR12/Noord-Holland geeft kaarten weg

Dit jaar, op zaterdag 12 december, vindt alweer de 13e editie van het Bijna Kerst Festival plaats in jongerencentrum de Dukdalf. Best een mijlpaal vinden wij, maar, zoals medewerker Leon van der Made al in ons radioprogramma Radio 3VOOR12NH vertelde: het festival is in de regio Wieringermeer echt een begrip en een van de bestbezochte evenementen van het podium.

Er komen vijf bands optreden, elk uit een ander stroming van de rock en metal. Zo is Lost Men Of Palau een alternatieve rockband, staat Unspark voor een partijtje Heavy Rock, speelt Southern Way voor rock 'n roll en brengt A Waste Of Heart screamo ten gehore. Traditioneel wordt de avond afgesloten met een hardcoreband, dit jaar is dat 21 Gun Salute.

Kortom, je hebt er alle gelegenheid om voor de dagen van verplicht familiebezoek en gourmetten nog alle gelegenheid om even flink de longen uit je lijf te schreeuwen.

3VOOR12/Noord-Holland mag in samenwerking met De Dukdalf 2x2 kaarten weggeven voor het festival. Wil jij ze winnen? Geeft dan antwoord op de volgende simpele vraag: 'Waarom wil jij naar het Bijna Kerst Festival?'. Mail je antwoord naar: redactie@3voor12nh.nl.

De 2 leukste inzendingen staan dan 12 december +1 op de gastenlijst bij De Dukdalf. Let op: inzenden kan tot uiterlijk vrijdagavond 11 december, 18.00. Winnaars krijgen bericht per mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.