Met een muzikale knal naar 2010!

De leukste Oud en Nieuw feesten in Noord-Holland op een rij

Sanne de Koning ,

Elk jaar zijn in onze provincie genoeg mogelijkheden om het oude jaar muzikaal af te sluiten en het nieuwe jaar nog muzikaler te beginnen. 3VOOR12/Noord-Holland zet de beste feestjes voor je op een rij!

De leukste Oud en Nieuw feesten in Noord-Holland op een rij

Het loopt alweer richting eind december en dan viert de hele provincie Oud&Nieuw met allerlei fantastische feesten vol muziek. Omdat wij het niet op ons geweten willen hebben dat jij al die leuke feestjes mis, zetten wij de beste voor je op een rij. Kun je in ieder geval op tijd je kaartje kopen!

Het wordt het eerste Oud&Nieuw-feest van Podium Victorie in Alkmaar sinds het podium in februari j.l. onder deze naam haar doorstart maakte. En ze pakken flink uit met een bomvol programma.

In de Grote Zaal komt DJ Remy (Awakenings) draaien, samen met dj Estroe. In het Bovencafé speelt de Haarlemse band Chef’s Special en in de Kleine Zaal draaien de Royal Bastards ruige electro. Liefhebbers van drum ’n bass kunnen terecht bij DJ Zorq.

Het Patronaat in Haarlem geeft met het themafeest ’00 een overzicht van wat er zich van 2000 tot nu allemaal heeft afgespeeld op muzikaal gebied. Van Watskeburt tot N.E.R.D, van nu-metal naar rock&rave, alles komt voorbij in de Kleine Zaal en het café. In de Grote Zaal is Paronaat’s signature oud&nieuwfeest: A Champagne Supernova. Alle huisdj’s laten daar alle oude en nieuwe hits voorbij komen.

P60 in Amstelveen organiseert een verkleedfeestje getiteld Welcome To The Circus. Het podium wordt omgetoverd tot een spectaculair circus met onder meer special acts, mysteryguests, entertainment en de beste muziek om het nieuwe jaar in te luiden. Inclusief glitter&glamour dresscode. Haal je beste kostuum alvast maar uit de kast!

In Zaandam is het 100% Knallen bij De Kade. Onder andere de DJ's MC R@yden, MBee, Mike U en Dion komen draaien en er staat een surprise op het programma.

Ook de Waerdse Tempel in Heerhugowaard pakt flink uit met NYE Glitterbal. Samen met partyorganisatie Ex-Porn Star organiseren zij het ultieme '12 o'clock' moment.  Maar liefst 10 dj’s (o.a. Hitmeister D, Devious en Leroy Styles) komen alle genres draaien in alle zalen die omgetoverd zijn tot spectaculaire feestzalen.

De Nozem en De Non gaat terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90, inclusief verlichte discovloer en champagne. Haal je afro-pruik uit de kast en dans op oude hits in Heemskerk.

Ook P3 in Purmerend gaat terug in de tijd met Retrospectaculair! In de grote zaal vind je mash-up hits van 80's tot nu en in de kleine zaal dance. Dresscode: classy en hip met een tikkeltje fluor!

Genoeg mogelijkheden dus, zouden wij zeggen. Hiernaast vind je de links naar de websites van alle podia. Dan rest ons alleen nog om je heel veel plezier te wensen, op naar een mooi en muzikaal 2010!