Win kaarten voor De Stad Als Podium!

3VOOR12/Noord-Holland geeft 2 x 2 tickets weg

tekst: redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Tijdens De Stad Als Podium zijn er in Haarlem optredens van onder meer The Veils, 1990’s, Fakkelbrigade en Kyteman. Wil jij daar gratis bij zijn? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

3VOOR12/Noord-Holland geeft 2 x 2 tickets weg

Zaterdag 12 en zondag 13 september is het zover. Dan wordt het culturele seizoen in Haarlem op spectaculaire wijze geopend. Onder de noemer De Stad Als Podium zijn er in onze provinciehoofdstad tal van voorstellingen, waaronder veel popconcerten.

Op het affiche staan onder meer The Veils, 1990’s, Bonaparte, Kyteman's Hiphop Orkest, Fakkebrigade, De Kift, Fabiana Dammers, Marike Jager, The Sheer en Eric Vloeimans. Wil jij al deze optredens gratis bijwonen. Dat kan!

3VOOR12/Noord-Holland mag 2 x 2 dagkaarten weggeven. Om daarop kans te maken dien je de volgende vraag juist te beantwoorden. De line-up van De Stad Als Podium bevat een Haarlemse band die eerder dit jaar een nieuw album uitbracht. Welke is dat?

Mail je antwoord vóór 4 september 20.00 uur naar redactie@3voor12nh.nl. Vermeld daarbij je voornaam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres. De winnaars krijgen uiterlijk 8 september bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.