3voor12 Limburg

Grenswerk en Sounds starten platenmaatschappij

Bijzondere samenwerking tussen poppodium en platenzaak

Poppodium Grenswerk brengt in samenwerking met Sounds Records Venlo vier keer per jaar een vinylsingle uit onder de naam Singles Only Club. Vier keer per jaar een 7” met exclusieve muziek. De eerste release verschijnt op Record Store Day en is de debuutsingle van de Limburgse band GRAEF.

GRAEF is een nieuwe Limburgse band die afgelopen januari in de Moon Studios in Maasbracht twee nieuwe nummers opnam met blazers en een strijkersensemble. De eerste release met GRAEF wordt ondersteund door online-platform 27Tapes en vergezeld van live-video’s. 

De acts voor Singles Only Club worden door Grenswerk en Sounds in gezamenlijkheid  geselecteerd. Doel is om vier keer per jaar muziek van jonge bands uit te brengen en zo talentvolle en veelbelovende muzikanten een platform te bieden. De nadruk zal liggen op jonge Limburgse bands, maar bijvoorbeeld ook live-opnames uit het podium zijn een  mogelijkheid.  

Singles Only Club is een community van vinyl-aficionado’s waar je lid van kunt worden.. Dan wordt vier keer per jaar de single opgestuurd. De  singles zijn verder ook los te koop. Bands verkopen de singles ook tijdens optredens. Grenswerk en Sounds willen  projecten initiëren voor opkomende bands in de brede regio en deze een platform bieden  waarop ze door een breed publiek gezien en gedeeld kunnen worden. 

Meer info vind je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12