3voor12 Limburg

Lesoir tekent bij wereldwijd werkend platenlabel

De release datum van de nieuwe plaat van Lesoir, getiteld 'Latitude' is 17 november 2017. Een plaat met nu al een verhaal.

In het najaar van 2016 dook de band Lesoir de wereldberoemde Sawmills Studio in om samen met topproducers John Cornfield (Muse, Supergrass, New Model Army) en Bruce Soord (The Pineapple Thief) te werken aan hun vierde langspeler genaamd 'Latitude', geïnspireerd door de gebeurtenissen in de onstuimige en verdeelde hedendaagse wereld.

In samenwerking met Manuel Speth (Metropole Orkest, Opera Zuid, Philharmonie Zuid, Avro) werden in het begin van dit jaar een groot deel van de nummers van het album voorzien van strijkersarrangementen en ingespeeld door internationale studenten van het Conservatorium Maastricht. 

Lesoir is verheugd mede te delen dat 'Latitude' WERELDWIJD uitgebracht zal worden door het Duitse kwaliteitslabel Gentle Art Of Music, het thuisfront van o.a. RPWL, Panzerballett, Blind Ego en Sylvan. Binnenkort start de pre-order met enkele unieke custom items via www.lesoirmusic.com.
 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12