Dat Park City Live een vaste plaats in al het festivalgeweld heeft weten te veroveren blijkt uit het feit dat het in minder dan een half uur al uitverkocht was. Het is een echt familiefestival met voor iedereen wat wils. De headliners op het hoofdpodium maar ook voor de jeugd die hun helden vooral in de broeierige dance tent toejuichen.

Traditiegetrouw is al het muzikale moois verdeeld over twee dagen. Op zaterdag mag Point Break het festival openen. Zij zijn de winnaar van de bandcontest “We Aar Bek”. En als traditie mag deze winnaar altijd het festival openen.

Rootsiders wordt gezien als een van Europa’s beste Bob Marley tribute bands gezien. Met het warme weer een perfecte festival act. Hier na is het aan Waylon om te laten horen waarom hij momenteel tot de top van Nedelandse muziekscene hoort. Wat een geweldige stem, die live volledig tot zijn recht komt. Een echte live reputatie heeft ook de volgende band, My Baby. Voor sommigen nog onbekend en de verrassing van deze twee dagen. Maar dat zij al vele fans hebben blijkt uit de vele mensen die dansen en meezingen.

Dan komt de jeugd aan de beurt. Met Kraantje Pappie komt een van Nederlands beste rappers het podium op. Hij geeft met een knallend optreden wat ze verwachten. Veel publiek is speciaal gekomen om jeugdherinneringen op te halen met de Duitse sensatie Nena. Zij laat zien en horen een ras artieste te zijn die nog steeds tot de top behoort. Een knallend begin met vele meezingers krijgt een verrassend vervolg op een klein, intiem podium in het publiek waar zij laat horen ook een prima rockzangeres te zijn die ook met een kleine band weet te imponeren.

De eer om de zaterdag af te sluiten is voor Anouk. Hoewel ze even op gang moet komen weet ook zij indruk te maken. Na een snikhete festival dag heeft het publiek er nog steeds zin in en weet dit enthousiasme op haar over te brengen.

Tevreden kan men nagenieten van een zwoele avond met een prima line-up.

De zondag wordt geopend door de lokale heldin Lotte Walda. Deze keer met een geweldige band. Wat heeft zij een fantastische stem die wij vast nog veel gaan horen. Met Big2 (met rapper Twan van Steenhoven van The Opposites) wordt ook deze dag aan de rap liefhebbers gedacht.

Miss Montreal laat vervolgens weer eens zien en horen dat zij een echt festival dier is. Prima show en een geweldige interactie met het publiek laten zien dat ook zij tot de top in het festivalland behoort. Jong en oud genieten met volle teugen van Sanne. Bij Ronnie Flex & Deuxperience staan vooral de jonge muziekliefhebbers vooraan. Hij geeft hun wat ze verwachten. Ook dit jaar zijn de mannen van Racoon weer op Park City Live. En ook nu weer een prima optreden. Heerlijke luisterliedjes in de droge festival weide. Het echte feest moet echter nog losbarsten. Dat is een taak die je aan de mannen van La Pegatina wel kunt toevertrouwen. De Spanjaarden zorgen dat iedereen mee danst en springt in de tropische hitte. Met Guus Meeuwis komt een einde aan weer een zeer geslaagde editie van Park City Live.