Nu of Nooit interview: Panacee

#NON14

Francis Pronk ,

De voorrondes voor Nu of Nooit 2014 zijn in volle gang. Komende vrijdag, 14 februari, vindt alweer de allerlaatste voorronde plaats. In deze voorronde worden de finalisten voor de finale bekend gemaakt, die plaatsvindt op zondag 9 maart in Theater de Maaspoort in Venlo. 3voor12 limburg licht gedurende deze spannende periode op regelmatige basis een act uit door middel van een interview. Vandaag Panacee!

Wat voor muziek maken jullie?
Onze nummers variëren van stoner- tot punk- en doomrock.

Wie zijn jullie inspiratiebronnen?
Sonic Youth, Black Sabbath, The Ramones, Nirvana, The White Stripes, Pavement, Biffy Clyro, Soundgarden, de Heideroosjes, Smashing Pumpkins, Pink Floyd, Muse, Radiohead en The Doors, om er maar een paar op te noemen...

Hebben jullie eerder meegedaan aan Nu Of Nooit?
Nee, niet voor zover we ons kunnen herinneren.

Wat is jullie favoriete plek in Limburg om te spelen?
De Klinker (te Heerlen): het is een niet al te groot café, maar daardoor heb je goede interactie met het publiek. Bovendien is het er altijd gezellig en oogt het mooi vol.

Waarom moeten uitgerekend júllie Nu Of Nooit 2014 winnen?
Doordat we allen zullen sterven als we de zevenentwintig jaar bereiken; geniale muzikanten sterven meestal dat jaar. Het is een kwestie van 'nu of nooit'.

Willen jullie nog iets kwijt aan de lezers van 3voor12 limburg?
De mensen in deze band zien er ontzettend lekker uit, dus zelfs als u niet van goede muziek houdt, kom dan toch kijken 14 februari!

Facebook pagina
Woonplaats: Hoensbroek
Waar te zien?: vrijdag 14 februari, Nu Of Nooit voorronde 5 (Nieuwe Nor, Heerlen)