Spetterend optreden van Earth, Wind And Fire Experience in Weert Spetterend optreden van Earth, Wind And Fire Experience in Weert

Podium en zaal eigenlijk te klein

, Marc Koevoets

Spetterend optreden van Earth, Wind And Fire Experience in Weert

Podium en zaal eigenlijk te klein

Marc Koevoets ,

De Earth Wind And Fire Experience al rond kwart voor vijf. Het publiek in de bomvolle zaal zeurt er niet om. Het eerste liedje is nog mak, daarna vliegen de spetters er vanaf. Met 13 man staan ze op het (kleine) podium.

De leider van de band, Al McKay is de oorspronkelijke oprichter van de band. Hij is nadrukkelijk aanwezig. Het optreden is boeiend, vanaf de eerste tot en met de laatste toon. De saxofonist blaast bij de solo’s bijna zijn longen uit zijn lijf.

Alle bekende liedjes, zoals 'September', 'Boogie Wonderland' en 'Fantasy' worden ten gehore gebracht. Een overgroot deel van het publiek zingt de liedjes mee. Niet alleen mensen die opgegroeid zijn met deze muziek, maar ook tieners waarderen deze muziek en zingen mee uit volle borst.

Na 40 jaar weet de band het publiek nog steeds te boeien vanaf het begin tot het einde. Een geweldig en spetterend optreden. Maar de band zou nog beter tot zijn recht komen op een groter podium. Een grotere zaal vullen met uitzinnig publiek moet dan ook geen enkel probleem zijn.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg