3voor12 limburg nieuwsflits 3voor12 limburg nieuwsflits

Nieuws over ParkCity Live, Sjwaampop en Kill Ferelli

, Redactie

3voor12 limburg nieuwsflits

Nieuws over ParkCity Live, Sjwaampop en Kill Ferelli

Redactie ,

In deze nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws van Limburgse bodem. In deze editie vooral veel zomerfestival nieuws. Heb je zelf ook nieuws of tips uit de regio? Mail dit dan naar info@3voor12limburg.nl!

Wil je gratis naar ParkCity Live 2012 en ben je in het bezit van de mooiste en/of gekste oldtimer of auto uit Zuid-Limburg? Het popfestival ParkCity Live en HeelesjAutosjtuute.nl hebben namelijk de handen ineengeslagen. De samenwerking houdt in dat op het festivalterrein een oldtimer komt te staan waar iedere bezoeker zijn eigen unieke festivaltekst op kan schrijven. Ook kunnen eigenaren van de mooiste/gekste/meest excentrieke oldtimers (of auto) uit Zuid-Limburg gratis tickets winnen en hun auto showen aan een groot publiek. De bandleden van DeWolff kiezen uit de inzenders zes auto’s. De winnaars mogen iemand meenemen en gratis met hun auto op een speciaal daarvoor ingericht gebied met bewaking op 24 juni op het festivalterrein parkeren. Daarnaast ontvangen de winnaars een uniek gesigneerd fotoboek van DeWolff, een gesigneerd album van DeWolff die op begin juni uitkomt en iets te drinken.

Meedoen? Stuur een foto van jouw heilige koe met je gegevens naar info@parkcitylive.nl. ParkCity Live vindt plaats op 23 en 24 juni, Park Bekkerveld Heerlen. De beleving van muziek, het mysterie van kunst & cultuur, aandacht voor Young Talents en de verrassing van het onverwachte in één dynamisch openluchtfestival. Twee dagen vol avonturen en ontdekkingen, waar gevestigde namen, actuele trends, entertainment, het rijke popverleden of juist ondergrondse ontwikkelingen voorbij kunnen komen. De organisatie programmeert dit jaar 35 acts per dag op 7 verschillende podia. Meer info vind je op www.parkcitylive.nl.

Geef je op voor Sjwaampop Podium
Stichting Sjwaampop organiseert dit jaar alweer voor de 8e keer de bandwedstrijd Sjwaampop Podium in café de Geitesjtal in Swalmen. Op 16 juni 2012 zullen 4 regionale bands wederom strijden voor die felbegeerde openingsact voor de 30e editie van Sjwaampop. Regionale, jonge/beginnende bands kunnen zich tot 15 mei inschrijven. Meer info op www.sjwaampop.com

Eerste namen Sjwaampop bekend.
Meer Sjwaampop nieuws: Stichting Sjwaampop presenteert met trots eerste namen voor de dertigste editievan Sjwaampop dat op 19 augustus 2012 zal plaatsvinden. 3FM Serious Talent The Hype speelt sinds 2010 op verschillende podia in Nederland met pakkende hits zoals "Do you know?" en "Travelogue". Met hippe, originele popsongs weten de heren jong en oud te boeien en zijn ze een lust voor het oor. De Memphis Maniacs staan garant voor explosieve en verassende optredens. Zij hebben een aardige reputatie weten op te bouwen met hun energieke, ontvlambare show. Door het muzikale knip- en plakwerk van uiteenlopende hits creëren zij onverwachte combinaties waar alle voetjes van gaan dansen! Gegarandeerd feest!  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van dit festival via: www.sjwaampop.com 

Suburban Records tekent Kill Ferelli
Platenmaatschappij Suburban Records heeft een nieuwe band aan zijn toch al niet geringe stal toegevoegd: het Limburgse Kill Ferelli ondertekende een platendeal voor de release van zijn CD A Modern Scenery die in september van dit jaar in de winkel moet liggen.

Met inspiratiebronnen als bijvoorbeeld Juliette Lewis, Courtney Love, Foo Fighters, Paramore en Jimmy Eat World slaat deze rockband van Limburgse bodem een brug tussen stoer en lief(lijk) & ruige rock en fraaie ballads. Rauw en toegankelijk tegelijk dus. Of, zoals de band het zelf verwoordt: “snoeiharde gitaarmuziek met aanstekelijke refreinen, vrolijke popsongs met een vuil randje en bitterzoete ballads.” 

A Modern Scenery
werd samen met Daniel Cordosa opgenomen. Deze producer/muzikant produceerde vorig jaar tevens de succesvolle CD Everything is Changing uit 2011 van Anneke van Giersbergen.

Voorafgaande aan dit album zal eerst de single "Dance With Me" in juni uitkomen en zal de band een grote Europese tournee bestaande uit 22 shows met Anneke van Giersbergen ondernemen. 

Meer info op www.killferelli.com

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg