3VOOR12/Limburg nieuwsflits

Het laatste nieuws van Limburgse bodem

Francis Pronk ,

Met: Heideroosjes stoppen / Ook de band Clock stopt ermee / Inschrijving Nu Of Nooit 2012 van start

Het laatste nieuws van Limburgse bodem

In deze nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws van Limburgse bodem. Heb je zelf ook nieuws of tips uit de regio? Mail dit dan naar info@3voor12limburg.nl!

Heideroosjes stoppen

Na tweeëntwintig jaar muziek maken heeft de Heideroosjes besloten om ermee te stoppen. Wie kent klassiekers zoals 'Sjonnie en Anita' en 'Damclub Hooligan' niet? Ze brengen op 21 november nog wel een laatste plaat uit gevolgd door een afscheidstournee. Op 15 december zijn ze te zien in poppopdium NIEUWE NOR in Heerlen. Meer info over het stoppen van de band kan je lezen in het officiële persbericht.

meer info: www.heideroosjes.com / www.nieuwenor.nl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook de band Clock stopt ermee

Na de Heideroosjes heeft ook de Limburgse band Clock, na ruim twee jaar, besloten om ermee te stoppen. De in 2009 opgenomen EP 'This is CLOCK' en een finaleplaats in de Limburgse bandwedstrijd Nu Of Nooit 2010 bezorgde de band een vliegende start. Clock werd in korte tijd een veelgevraagde band in het circuit en ze hebben in hun tweejarige bestaan ruim vijftig shows gegeven. Ze speelden op diverse grote festivals en zalen, waaronder het Bevrijdingsfestival Limburg 2010, de Effenaar, De Bosuil en Nederlands Rocktempel het Paard van Troje.

meer info: www.clockrocks.nl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inschrijving Nu Of Nooit 2012 van start

Zoals wij al eerder meldden op 3VOOR12/Limburg is het vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor Nu Of Nooit 2012. Heb je altijd al gedroomd om op Pinkpop te staan en denk je dat je band genoeg in huis heeft om de wedstrijd te winnen? Geef je dan zo snel mogelijk op. De inschrijving sluit op 4 november.

meer info (en inschrijven) kan op: www.spl.nl