Finalisten Nu of Nooit 2011 bekend Finalisten Nu of Nooit 2011 bekend

Jury zorgt voor een finale met afwisselende stijlen

, Joost Bazelmans

Finalisten Nu of Nooit 2011 bekend

Jury zorgt voor een finale met afwisselende stijlen

Joost Bazelmans ,

Gisteren was de laatste voorronde van Nu of Nooit 2011 in de Fraiche in Vaals. Verspreid over vijf weken kreeg de jury 25 bands te horen die allemaal met de hoofdprijs aan de haal willen gaan; een optreden op Pinkpop. Nadat alle deelnemers van voorronde 5 hun optreden achter de rug hadden kwam de jury met de uitslag.

Jury zorgt voor een finale met afwisselende stijlen

Na afloop van voorronde 5 van Nu of Nooit 2011 had de jury niet lang nodig om tot een oordeel te komen over de finalisten voor Nu of Nooit 2011. Het wordt een gevarieerd programma. Pop, rock, hiphop en elektro zullen er voor zorgen dat de finalejury een zware dobber krijgt om te beslissen wie de opvolger van Sungrazer zal worden.

De finalisten:

  • SonA (voorronde 1, Fenix)
  • Madi (voorronde 2, Muziekgieterij)
  • Lesoir (voorronde 2, Muziekgieterij)
  • The Dying Hippo's (voorronde 4, Walhalla)
  • Two Days Left (voorronde 4, Walhalla)

Opvallend is de tweede achtereenvolgende deelname van SonA aan de finale van Nu of Nooit. Vorig jaar stonden ze ook in de finale en toen werden ze vierde. Ook vrij uitzonderlijk is het feit dat één artiest met twee bands meedoet aan de finale. Ingo Dassen zal het namelijk druk krijgen in de finale omdat hij zowel met The Dying Hippo's als met Lesoir moet optreden.

De finale vindt plaats op zondag 13 maart a.s. vanaf 15 uur in de Limburgzaal van het Parkstad Limburg Theaters, Heerlen.

Wij wensen de finalisten bij dezen veel succes!

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg