Verse singles van Nu Of Nooit-finalisten Verse singles van Nu Of Nooit-finalisten

Nieuw werk van Kings Of The Day, 21 Eyes Of Ruby en Très.b

, Pierre Oitmann

Verse singles van Nu Of Nooit-finalisten

Nieuw werk van Kings Of The Day, 21 Eyes Of Ruby en Très.b

Pierre Oitmann ,

Sinds dinsdagavond zijn de nieuwe releases van de Nu Of Nooit-finalisten Kings Of The Day en 21 Eyes Of Ruby gratis te downloaden op de websites van deze bands. Ook Très.b brengt vrijdag een single uit en wilt vrijgezellen daarbij in het zonnetje zetten...

Nieuw werk van Kings Of The Day, 21 Eyes Of Ruby en Très.b

Sinds dinsdagavond zijn de nieuwe releases van de Nu Of Nooit-finalisten Kings Of The Day en 21 Eyes Of Ruby gratis te downloaden op de websites van deze bands. Ook Très.b, de band die in 2008 tweede werd in de Nu Of Nooit-finale, brengt deze week een gloednieuwe opname naar buiten.

Afgelopen zondag won Kings Of The Day de finale van Nu Of Nooit, waarmee een plek op het affiche van Pinkpop verzekerd is. Tijdens de perspresentatie van Pinkpop 2009, gistermiddag in Paradiso in Amsterdam, speelde de band uit Vaals onder andere de nieuwe single ‘Raise My Glass’. De avond voor de persconferentie was dit nummer al in zijn geheel te downloaden op de gloednieuwe website van Kings Of The Day. Op 15 maart brengt de Nu Of Nooit-winnaar de single live ten gehore op 3FM.

‘Couldronemo’ is de titel van de nieuwe videoclip van 21 Eyes Of Ruby. Het nummer bij de videoclip is gratis te downloaden en staat op de nieuwe cd ‘Conquer The World pt. 4’, dat 21 maart verschijnt. Een dag eerder is de cd-presentatie in de Nieuwe Nor in Heerlen. Hier zullen de eerste exemplaren al verkocht worden. De bands Hanging Tree en Arkngthand zijn deze avond ook van de partij.

Op vrijdag 6 maart verschijnt de eerste single van Très.b, getiteld ‘Ola’. Het nummer is gemixt door de Amerikaanse producer Victor Van Vugt (Depeche Mode, PJ Harvey, Nick Cave) en is nu al exclusief te beluisteren via de 3VOOR12 Luisterpaal. Aanstaande zaterdag wordt de single gepresenteerd in Pakhuis Wilhelmina in Amsterdam, tijdens de zogenaamde ‘Release the single night’. “Celebrate the ‘singleship’”, noemt zangeres Misia Furtak het. “We willen kleine, leuke dingen doen voor de vrijgezellen in het publiek.” Vrijgezellen krijgen in ieder geval korting op de entreeprijs en de band kondigt aan vrijgezellen “in het zonnetje” te zetten.

“Het wordt niks ‘over the top’,” stelt Misia ons gerust. “Het is een show met muziek als voornaamste focus, dat is zeker. Maar waarom zouden we het niet een beetje leuker maken als we dat kunnen, toch?” De single ‘Ola’ loopt vooruit op een heruitgave van ‘Scylla & Charybdis’, het debuutalbum van Très.b dat volledig geremixt en geremasterd is. Na een korte promotionele tour door Nederland en Luxemburg vertrekt de band naar Polen, het thuisland van zangeres Misia.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg