Conincx Pop zoekt poster Conincx Pop zoekt poster

Ontwerpers opgelet!

, Maurice Kamps

Conincx Pop zoekt poster

Ontwerpers opgelet!

Maurice Kamps ,

Conincx Pop begon in de vroege jaren tachtig in een weiland in Elsloo. Inmiddels is het festival uit haar voegen gegroeid en ook de publiciteit is niet achtergebleven. Toch is het op zoek naar ontwerp talent dat Conincx Pop een nieuwe look kan geven.

Ontwerpers opgelet!

Op 3 juli 2010  vind het Conincx Pop festival voor de achtentwintigste keer plaats. De organisatie schrijft voor de poster van de 2010 editie een ontwerpwedstrijd uit. Iedereen die zichzelf de nodige creativiteit toedicht kan hier aan deelnemen.

Na de eerste posters in 1983 en 1984, die nog maar slechts een gesponsord pamflet van dagblad De Limburger waren, zorgde Jos Meijers voor een eigen 'smoelwerk'. In 2000 nam John Baggen het stokje van hem over. Omdat de Stichting Conincx  Pop het tijd vindt voor een verbreding van het creatieve veld, nodigt het iedereen uit de uitdaging aan te gaan om de nieuwe poster te ontwerpen. 

Behalve de welbekende eeuwige roem en dankbaarheid voor je deelname, wordt de maker van het winnende ontwerp tijdens de achtentwintigste editie van het festival als gast ontvangen. Daarnaast maak hij/ zij kans op twee tickets voor een vliegreis naar Spanje.

 

Voel jij je aangesproken? Op de Conincx  Pop-website vind je een inschrijfformulier met alle technische richtlijnen.


advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg