3voor12 Groningen

3voor12 Lokaal Draait: Steernvanger en Daniel Hayford

Een playlist met de beste muziek, gekozen door de redacties van 3voor12 Lokaal

Het is weer tijd voor een nieuwe lijst! In de 3voor12 Lokaal Draait staan de tofste releases van opkomende talenten van Nederlandse bodem in één Spotifylijst. Elk van de 18 lokale afdelingen van ons muziekplatform draagt drie nummers aan voor de lijst. Zo ontstaat er een heerlijke playlist met de nieuwste en leukste artiesten uit de regio. Dit is de selectie vanuit Groningen! 

Steernvanger - Al Groot

Vorig jaar had Steernvanger met de single Mooie Dag een van de betere nummers van 2020 te pakken. Met Al Groot hebben ze weer een heerlijk nummer te pakken. Het is behoorlijk melancholisch, maar dat past wel een beetje bij deze coronawinter. De meerstemmige zangpartijen in het refrein die zo kenmerkend zijn voor de groep werken hierbij uitstekend. Er wordt een intieme, breekbare sfeer mee neergezet die je als luisteraar moeiteloos weet te boeien. Voor de echte Grunnigers onder ons is er overigens ook nog een versie in dialect opgenomen. 

Daniel Hayford - I Like It 

Daniel Hayford is een nieuwkomer in de Groninger scene. Zijn muziek is er echter niet minder om. Zoals we ook al zeiden in Van Groningse Bodem, is I Like It een bijzonder aanstekelijk nummer en klinkt als een serieuze productie van een hiphop-label uit de VS. Voor sommigen kan het net iets te gelikt overkomen, en dat is het misschien ook wel een beetje. Het mist een zekere edge, maar als popnummer maakt het dat het bijzonder goed geslaagd is. 

3voor12 Lokaal Draait is een samenwerking tussen de vele lokale afdelingen van het muziekplatform. Om de twee weken wordt de lijst bijgewerkt met nieuwe muziek en nieuw lokaal talent. Volg 3voor12 Lokaal op Spotify om niks te missen. Daarnaast hebben we van 3voor12 Groningen ook onze eigen spotify met o.a. de beste nummers van 2020. Dus druk op 'like' en volg ons

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12