3voor12 Groningen

Lionel Richie op Stadspark Live 2023?

Festival teaset mogelijke headliner met posters, ook datum bekend

Is it me you're looking for? Het is toch wel een van de meest bekende teksten van Lionel Richie, afkomstig uit zijn nummer HelloHet is echter ook de tekst die sinds kort op posters in Stad te lezen is. Betekent dit dat de Amerikaanse ster te bewonderen zal zijn op de Drafbaan komende zomer? 

Naast de tekst uit Hello staat er ook een datum vermeld, 18 juni 2023. Er was eerder nog geen datum bekend voor de eerstvolgende editie, maar die lijkt er nu dus wel te zijn. 

In de buurt

Mojo, de boeker achter het evenement, wil hier nog niks over kwijt. Marketing en Communicatie manager Shally Hurkmans zegt na kort overleg met de organisatie in Groningen niks te kunnen bevestigen over eventueel geboekte artiesten. De datum van 18 juni kan zij wel bevestigen. 

De kans dat het ook echt om Lionel Richie gaat lijkt echter vrij groot. De songtekst is natuurlijk wel een hele dikke hint, maar ook in de planning van de zanger zou een show in Groningen helemaal niet zo gek uitkomen. Op 15 juni speelt hij namelijk nog in Woodstock in het Verenigd Koninkrijk, en de daaropvolgende show is pas op 21 juni in Wiesbaden in Duitsland. Een tussenstop op 18 juni in Nederland past daar prima tussen. 

Maar of we echt van de oud-Commodores zanger kunnen gaan genieten op Stadspark Live blijft nog even onzeker totdat het festival met meer nieuws komt. 

Door: Milan Bos

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12