3voor12 Groningen

Cazz Major viert verschijnen debuutalbum We Komen Eruit

Major EP-releaseparty in Simplon

Op 25 februari presenteert Cazz Major zijn op 10 februari uitgekomen EP We Komen Eruit tijdens een releaseparty in Simplon. Samen met supportact Roberto Tan zal de ‘Fresh Prince’ van Hoogkerk het verschijnen van zijn debuut-EP met het publiek vieren.

Herhaling
De elementen van EDM bevattende hiphop-raps op We Komen Eruit beschrijven de minder mooie dingen in het leven van Cazz Major. Deze negatieve kanten weet hij op een toegankelijke manier in zijn teksten te verwerken: door veel herhalingen in de tekst wordt de kern van de boodschap duidelijk gemaakt. De titel van de EP heeft een positieve vibe en is een reminder voor Cazz Major zelf en de mensen die om hem heen staan: ondanks de problemen komen we eruit.

Bekendheid in de Nederlandse muziekscene
Door tracks als De Hele Nacht Door (StukTV ft. Kraantje Pappie & Cazz Major),  Hoe Het Voelt en dankzij een tournee met Kraantje Pappie wist Cazz Major de afgelopen jaren bekendheid te genereren in de Nederlandse muziekscene. Dit resulteerde in optredens op onder andere het Bevrijdingsfestival en Grunnsonic en in een live radio-optreden bij Giel Beelen op 3FM. Na een jaar vol optredens is het nu tijd voor de releaseparty van zijn eerste EP die Cazz Major uitbracht in samenwerking met Roberto Tan, bekend van onder andere de single Te Laat.

Waar: Simplon Groningen
Wanneer: Zaterdag 25 februari
Aanvang: 20:30 uur (inloop vanaf 20:00 uur).
Prijs: voorverkoop: €5 en deurverkoop: €8.

Tekst: Hadassa Oostindiër

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12