Puike Prijsvraag: win tickets voor Noisia Invites Festival

Noisia organiseert het eerste bassmuziekfestival van Groningen

Tekst: Lotte van Es Foto: André Eggens ,

Wie of wat Noisia is hoeven we aan Groningers waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Toch nog even in het kort: het zijn drie jongens die sinds 1998 samen drum-'n'-bassmuziek maken, hier verdomde goed in zijn geworden en inmiddels wereldwijd toonaangevend zijn in de dancemuziek. Wat misschien nog wel nieuws is, is dat deze zelfde heren 18 juli hun eerste eigen festival neerzetten, hier in Groningen. Hoe je jezelf aan een setje kaarten hiervoor kunt helpen, lees je hieronder.

Al tijden staan de Noisia Invites-clubavonden, die Noisia inmiddels door heel Europa heeft georganiseerd, garant voor een avond goed losgaan op bassmuziek. Nu keren de heren van het drum-'n'-basscollectief weer terug naar het vertrouwde Groningen. Om Noisia Invites tot een ongekend hoogtepunt te brengen, organiseren de jongens op zaterdag 18 juli een open air festival. Met twee podia en zowel lokale als internationale artiesten belooft het een evenement te worden dat de bassliefhebber zeker niet zou willen missen.

Bij het Ebbingekwartier kun je op de betreffende zaterdag vanaf 16.00 een line-up bewonderen die door Noisia zelf met zorg en liefde is samengesteld. Hier even alle artiesten op een rijtje: Camo & Krooked ft. Youthstar (AT), Ed Rush & Optical (UK), Funtcase & Cookie Monsta (UK), Icicle Entropy Live (NL), Jack Beats (UK), Joker (UK), Mefjus (AT), Dope D.O.D. (NL), Jameszoo (NL), Ivy Lab (UK), Posij (NL), Hybris (US), ZES (NL), Sofie Letitre (NL), Ordure (NL).

Daarnaast wordt het festival natuurlijk afgesloten door een knaller van een set van Noisia zelf. En voor degenen die dan nóg niet naar huis willen, is er in Simplon een afterparty met Noisia b2b The Upbeats (NL/NZ), Critical Soundsytem (Mefjus, Kasra & Ivy Lab) (UK), Zazu (NL). Ook zullen er hier zeker nog wat artiesten van overdag langskomen voor een leuk b2b-avontuur.

Na al deze informatie tot je te hebben genomen, is het natuurlijk goed mogelijk dat je denkt: hier moet ik bij zijn! Gelukkig is 3voor12 groningen de minste niet en gunnen we jou van harte 1 x 2 kaarten voor Noisia Invites Festival. Alles wat jij hoeft te doen is een berichtje sturen naar prijsvraag@3voor12groningen.nl waarin je vertelt waarom JIJ de kaarten echt hebt verdiend. Doe dit uiterlijk maandag 13 juli, 13.00 uur. De winnaar krijgt diezelfde dag van ons bericht.