Festival Hongerige Wolf: aards, weids en eigenzinnig Festival Hongerige Wolf: aards, weids en eigenzinnig

Een kleinschalig cross-over festival als tegengeluid van de grote festivals

, Tekst: Sam Woud

Festival Hongerige Wolf: aards, weids en eigenzinnig

Een kleinschalig cross-over festival als tegengeluid van de grote festivals

Tekst: Sam Woud ,

Ooit gehoord van het dorpje Hongerige Wolf? Een excuus nodig om het een keer te bezoeken? Hier is een goed excuus: komend weekend, 29, 30 en 31 juli, wordt er voor de eerste keer Festival Hongerige Wolf georganiseerd. Een cross-over festival met muziek, theater, poëzie, dans en beeldende kunst

Een kleinschalig cross-over festival als tegengeluid van de grote festivals

Ooit gehoord van het dorpje Hongerige Wolf? Een excuus nodig om het een keer te bezoeken? Hier is een goed excuus: komend weekend, 29, 30 en 31 juli, wordt er voor de eerste keer Festival Hongerige Wolf georganiseerd. Een cross-over festival met muziek, theater, poëzie, dans en beeldende kunst.

Als het donker wordt, dan wordt het er ook nog echt donker. Hongerige Wolf ligt in het noordoosten van de provincie Groningen. Een stil plekje dat binnenkort omgeven zal zijn met cultuur. Kunstenaars uit verschillende disciplines komen vanuit het hele land naar Hongerige Wolf om hun kunsten te vertonen. Locaties variëren van achtertuinen tot schuren en van podia tot midden in de klei. Je kunt je eigen fiets meenemen maar ook met paard en wagen of met tractor en kar vervoerd worden.

Festivals worden steeds massaler waarbij kaarten in een mum van tijd uitverkocht zijn. De organisatie wil met Festival Hongerige Wolf een kleinschalig alternatief bieden. Het programma is divers en staat inmiddels volledig met blokkenschema en al op de site. Dagkaarten, passe-partouts en campingkaarten zijn nog verkrijgbaar. Al kun je volgens de organisatie ook bij iemand thuis slapen in een bedstee of in iemands tuinhuisje. Je kunt een vers gesmeerde boterham kopen bij iemand aan de keukentafel of een glas limonade in de tuin. En naar de wc gaan, mag overdag ook bij mensen thuis.

Festival Hongerige Wolf is aards, weids en eigenzinnig. Mocht je een keer een kleinschaliger festival willen bezoeken dan biedt Hongerige Wolf een gevarieerd programma in en rondom een dorpje met een wonderlijke naam. Voor meer informatie, kijk op www.festivalhongerigewolf.nl

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen