3voor12 Gelderland

That Dam Sennen

Sennen op cd bij That Dam! Magazine

Het tweemaandelijkse tijdschrift That Dam! Magazine voegt bij editie zes een cd waar ook een nummer van de Nijmeegse postrockers Sennen te horen is. Periphery, welcome us all! heet het nummer dat tevens de titel draagt van de binnenkort te verschijnen ep.

Koop een tijdschrift en krijg Sennen er gratis bij. De Nijmeegse postrockers staan met een nummer op de cd die bij het Amsterdamse That Dam! Magazine gevoegd wordt. Nummer zes van dit sympathieke tweemaandelijkse tijdschrift gaat vergezeld van een cd met nummers van onder andere Solbakken, Gone Bald, Zomotta en Sennen.

“Ze hadden eerst onze vrienden van We vs Death gevraagd”, zegt Riv, gitarist van Sennen. “Maar die hadden geen nieuw materiaal. Toen hebben ze onze naam doorgegeven. Waarvoor onze dank!” Het betreffende nummer heet Periphery, welcome us all! en komt ook op de ep Periphery te staan, die in augustus uit gaat komen. De officiële releaseparty is op 23 september in dB's te Utrecht. Sennen heeft inmiddels een deal gesloten met Zabel Muziek en is zich voorzichtig aan het oriënteren op de oosterburen. Riv: “Dat is nu de vraag. Hoe komen we in Berlijn te spelen?”

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12