3voor12 Gelderland

Dag Des Oordeels: Out of Many - Rasta A Go Red

'Burn Dem' is de absolute nieuwe winterhit

Op het Reggae Sundance festival presenteerde Out of Many zijn eerste 'echte' ep: 'Rasta A Go Red'. Om het allemaal wat exclusiever te maken is de ep slechts in een Strictly Limited Edition op de markt gebracht. Wij wisten de hand te leggen op een van die exemplaren. Gelukkig maar. We werden er heel blij van!

De zomer is voorbij. We hebben de eerste herfstbuien al op ons hoofd gekregen en de winterjassen hangen weer aan de kapstok. Helaas moeten we een hele poos wachten voor het weer zonnig wordt. Er is wel een alternatief om deze zware dagen door te komen: je kunt de mini-cd van het Arnhemse Out of Many aanschaffen. Vier nummers waardoor je speakers spontaan warmte gaan uitstralen.

Ze speelden onder meer het oprichtingsfeest van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen vorig jaar plat en ze verzorgden naar volle tevredenheid de aftrap op de Affaire 2005. Nu is het de tijd om ze op de plaat te beluisteren. Eerlijk waar, dat is geen onprettige ervaring. Heerlijke reggae van de spreekwoordelijke bovenste plank. Out of Many weet wat reggae is en ook hoe het dit genre moet spelen! 'Rasta A Go Red' is een heerlijk schijfje. Een prima sound met lekkere echo-drums, hier en daar een blazertje en een machtige stem van Strawl. Het nummer 'Burn Dem' is de absolute nieuwe winterhit - opletten dus 3FM'ers. Van dit soort demo's willen we er nog veel meer hebben. Dansen, meezingen en een heel warm gevoel van binnen krijgen. Kippenvel!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12