Festival De Parkparade 2 t/m 5 juni in Doetinchem

Redactie 3voor12 Gelderland ,

4 dagen lang theater, muziek, circus, workshops, cabaret, eten, drinken en meer. Voor de liefhebber van nieuwe, goede muziek en voor de theaterliefhebber die verrast en ondergedompeld wil worden in kwaliteit is er
donderdag 2 juni tot en met zondag 5 juni De Parkparade op de Bleek in Doetinchem.

Van 2 tot en met zondag 5 juni is het 4 dagen feest op de Bleek in Doetinchem. Op donderdag 2 juni gaat de 6de editie van de Parkparade van start. De livemuziek wordt donderdagavond verzorgd door de horeca-gelegenheden.

Op de vrijdag, zaterdag en zondag is er een vol programma op het hele festival. Zo zijn er diverse theatervoorstellingen en is er muzikaal ook genoeg te beleven. Vrijdagavond is er bijvoorbeeld rock door de Wishbone Ash tribute door Eric Sloots, Jan Doppen, Rob Tenten en Raimond Surquin en Rock’n’Roll door The Very Very Nervous.

Op zaterdag zal onder meer de Parijse funk band Ceux Qui Marchent Debout (CQMD) het veld laten dansen, overdag spelen zij akoestisch op het veld. Op eerdere edities van de Parkparade waren al Kovacs, Diggy Dex, Postman, Sunday Sun en Sue the Night te gast. Ook dit jaar komen er weer een paar pareltjes voorbij; de jonge rockers van The Brahms en de heerlijke zomerse muziek van aanstormend talent Son Mieux.