Workshop Spoken Word door Disci, Jeroentje en Cees de Beer plus Tips & Tricks van Fresku

3voor12 Gelderland ,

In het kader van de Nationale Boekenweek komt Fresku op zaterdag 19 maart naar De Bibliotheek De Mariënburg. Die middag kunnen jongeren van 16 tot en met 21 workshops spoken word en hiphop volgen onder leiding van Simon Mamahit aka Disci, Jeroen Lazeroms aka Jeroentje en spoken word artist Cees de Beer van Mensen Zeggen Dingen. Het programma wordt afgesloten met een interview en kort optreden van hiphopper Fresku.

Hiphoppers en spoken word-artiesten (in spe) van 16 tot en met 21 jaar opgelet: leer je tricks van niemand minder dan Fresku! Kom op zaterdagmiddag 19 maart naar De Bibliotheek De Mariënburg en volg een workshop spoken word/hiphop. Onder leiding van Simon Mamahit aka Disci, Jeroen Lazeroms aka Jeroentje en spoken word artist Cees de Beer van Mensen Zeggen Dingen gaan jongeren aan de slag met een gedicht van Wintertuin agentschapper Wout Waanders. Het gedicht wordt bewerkt tot een kort spoken word- of rapoptreden.

Na de workshop arriveert Fresku en gaan hij en Wout Waanders in gesprek over hun manier van performen. Hoe is het voor een dichter om zijn teksten voor te dragen? Wat heb je nodig om een goede rapper te zijn? En wat is eigenlijk het verschil tussen poëzie, spoken word en hiphop? En dan is het zo ver en mag je laten horen wat jij kan. De winnaar krijgt een mooie prijs. Maar dat is nog niet alles, aan het eind van de middag verzorgt Fresku zelf ook een spoken word optreden. Mis het niet!

Workshop Spoken Word door Disci, Jeroentje en Cees de Beer
Leeftijdscategorie: 16 tot en met 21 jaar
Verzamelen: om 13:30 uur, start: 14:00 uur
Toegang: gratis, reserveren verplicht via mhordijk@obgz.nl (vol = vol, dus wees snel!)

Gesprek Fresku + Optredens
Vrij toegankelijk voor alle leeftijden
Deur open: 15:15 uur, start: 15:45 uur
Toegang: gratis

Locatie: De Bibliotheek De Mariënburg (Mariënburg 29, Nijmegen)
Datum: 19 maart 2016