Luxor Night Live & Gem organiseren een dj-contest Luxor Night Live & Gem organiseren een dj-contest

, Redactie 3voor12 Gelderland

Luxor Night Live & Gem organiseren een dj-contest

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Sta jij straks op 9 april achter de decks naast Secret Cinema, SQL en Egbert Live? Luxor Night Live & Gem organiseren een dj-contest, waarbij de winnaar de Gem Sessions-avond in de grote zaal van Luxor Live mag openen.

Verzamel je beste tracks uit de categorie house en techno en laat je dj-skills en turntablewizzard magie erop los. Geef je eigen twist aan de set en laat iedereen versteld staan van je mix. Pak je 60 minuten en stop deze vol elektronische beats, synthesizers, hi-hats en alle overige elementen waar jij het publiek straks mee kan opzwepen.

Upload je set op Soundcloud, Youtube etc, zodat iedereen deze kan beluisteren en plak de link in de reacties van de poll in het event. Voeg dan jouw artiestennaam erbij in de poll. Spread the word en deel de poll, laat aan iedereen weten dat er gestemd moet worden.

Top 3
De organisatie kiest uit de drie populairste sets de uiteindelijke winnaar. De gelukkige mag zijn naam en faam gaan waarmaken door deze glorieuze avond te openen!

Deadline dj-contest
Er kan tot vrijdag 1 april 17:00 gestemd worden. Daarna gaat de jury in beraad en zal de winnaar op maandag 4 april rond 20:00 bekendgemaakt worden.

Gem Sessions: http://bit.ly/LNLxGEM
Luxor Night Live: https://www.facebook.com/luxornightlive/

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland