GigTrigger: creatieve muziekworkshops voor muzikanten die verder willen

Initiatief van Peer Producties en PAN

Redactie 3voor12 gelderland ,

Peer Producties organiseert samen met het Nijmeegse PAN een nieuw muziekproject voor muzikanten en bands die op zoek zijn naar meer publiek en optredens.

GigTrigger vindt plaats in Nijmegen (in Eindhoven is ook een variant, in samenwerking met PopEI). De organisatie belooft dat je tijdens deze workshops onder andere leert hoe je meer optredens binnenhaalt en een groter publiek bereikt. Daarnaast is er aandacht voor boekingen en muziekmanagement, cultureel ondernemerschap, rechten en contracten en het imago dat je als band of muzikant wilt uitstralen. Tot slot ga je een videoclip maken met behulp van een professionele regisseur en professionele apparatuur.
GigTrigger staat open voor alle muziekstijlen, leeftijden, bands en muzikanten.

De workshops vinden plaats op 5 april in Nijmegen. De voorbereiding op de videoclip gebeurt in mei. De clips worden in juni opgenomen.|
Deelname kost eenmalig €50,00. Doe je als band mee, dan komt daar €20,00 per bandlid bij. Kosten zijn via de kleine vergoedingsregeling van de gageverklaring of als ondernemer aftrekbaar van de belastingen. Voor dit bedrag volg je workshops, krijg je coaching bij de videoclip en wordt de videoclip opgenomen.

Aanmelden doe je door een mail te sturen met bandnaam, contactgegevens en indien je die hebt links naar je website, Facebook, YouTube enzovoort naar info@peerproducties.nl.
Er is maar een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan tot  1 april.