Club 3voor12 XXL belooft een veelzijdige avond te worden

Jingle all the way to Ulft.

Taggi Eenstroom ,

Ook zo'n zin in de kerstdagen? Gezellig bij familie op bezoek en vertoeven naast de kerstboom. Vervolgens wachten tot er lekker wordt gegeten of tot de eerste cadeaus uitgepakt worden? Goed nieuws. Zo lang hoef je dit jaar niet te wachten, want de DRU Cultuurfabriek heeft in samenwerking met 3voor12 gelderland een hele speciale avond georganiseerd. En neem maar aan dat je dit niet onder de kerstboom vindt. Dus doe eens gek; kom 21 december ook naar Club 3voor12 gelderland XXL.

Tijdens deze avond spelen een viertal bands van totaal uiteenlopende genres. Onlangs verschenen al de interviews met The New en Ciao Diablo. Voor beide bands zal dit een bijzondere avond zijn. Een eerste optreden en de releaseshow van een debuutalbum zijn op zich al redenen voor een feestje. 
 
Naast de bovengenoemde bands speelt ook The Aron & Florian Bevelander Bandexperience een deuntje. En een experience zal het worden met Aron (15 jaar) op zang en gitaar en Florian (13 jaar) op drum. Dit jonge duo speelt originele, alternatieve rock en zijn ondanks hun jonge leeftijd toch al aardig ervaren. Beiden kregen ook les van professionele muzikanten zoals Harry Sacksioni  en Tim van Delft. Spelen tijdens Music Meeting en de Affaire was dan ook een peulenschilletje. Daarnaast heeft het duo al diverse prijzen gewonnen, als individu, maar ook als band. Zo won Aron als 11-jarige het Scharpach Classic Guitar Festival in Enschede. Florian won, eveneens op 11-jarige leeftijd, Poetracks Talent, een project van literatuurevenement de Wintertuin in Nijmegen. Samen wonnen ze tenslotte in 2012 nog een plaats in Meet The Music/Rockedition 2013. Kortom een indrukwekkende geschiedenis, die ze maar al te graag willen uitbreiden met deze clubavond. 
 
De laatste band in de rij is het vijfkoppige Texas Radio. En laat het duidelijk zijn deze mannen zijn ook een graag geziene gast bij de Zwarte Cross. Daar speelden zij het campingterrein in 2012 al plat, maar afgelopen jaar ook de Bayouweide. Hun psychedelische bluesrock weet direct te grijpen. Met een charismatische zanger worden de liederen het publiek in gespuugd. De band heeft dit jaar in eigen beheer een debuutplaat uitgebracht. En daarmee willen ze ook de rest van Nederland veroveren. 
 
Wil je er ook bij zijn? Durf je het aan om de kerst dit jaar eens goed in te wijden. Kom dan ook 21 december naar de DRU. 
 
Aanvang: 20.00 uur
Kosten: 7 euro voorverkoop, 10 euro aan de avondkassa 
 
3voor12 gelderland geeft in samenwerking met de DRU Cultuurfabriek een tweetal kaarten weg voor deze avond. Stuur een mail naar: achterhoek3voor12gelderland@gmail.com onder vermelding van XXL-actie en wie weet, win jij!