Op weg naar de finale van de Roos van Nijmegen met… Discipline & Rather Real Op weg naar de finale van de Roos van Nijmegen met… Discipline & Rather Real

“Een energieke show met veel dynamiek en een goed samenhangende opbouw.”

, redactie 3voor12 gelderland

Op weg naar de finale van de Roos van Nijmegen met… Discipline & Rather Real

“Een energieke show met veel dynamiek en een goed samenhangende opbouw.”

redactie 3voor12 gelderland ,

Donderdag 17 mei vindt in Doornroosje de finale plaats van de Roos van Nijmegen 2012. 3voor12 gelderland kijkt met de finalisten vooruit. Vandaag: Discipline & Rather Real.

Jullie staan in de finale van de Roos van Nijmegen! Hadden jullie dat verwacht?
"We konden er moeilijk een inschatting van maken omdat het naar onze mening toch wel moeilijk was om rockbands, een singer-songwriter en een hiphopduo met elkaar te vergelijken. Omdat wijzelf ook niet erg in de andere twee genres thuis zijn konden we moeilijk peilen met wie we te maken hadden/hebben in de rondes en of wij een goede kans maken of niet."

Hoe bereiden jullie je voor op de finale van 17 mei?
"Met een showcase die we speciaal hiervoor hebben samengesteld en die we een paar keer zullen repeteren bij JC Staddijk."

Kennen jullie de andere finalisten een beetje? En zo ja, wie zien jullie als de grootste concurrent?
"Nee. Wij zijn niet echt thuis in die andere genres. Ik had nog niet van ze gehoord. Voor Discipline is dat misschien anders omdat hij met het Keizersnede project heeft meegedaan, maar dat weet ik verder niet."

Wat kunnen we van jullie verwachten in de finale?
"Een energieke show met veel dynamiek en een goed samenhangende opbouw."

Wat kan er van jullie verwacht worden na de finale?
"Momenteel zijn we ons eerste album aan het afmaken: De Middenweg. Daarnaast doen we ook mee met de Grote Prijs van Nederland dus hopelijk gebeurt daar nog iets leuks mee. Zelf ben ik de laatste tijd erg druk met het opstarten van mijn eigen label."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland