Programma de-Affaire en Habana compleet Programma de-Affaire en Habana compleet

Mala Vita brengt explosieve mix van rock, balkan en Latin

, Redactie 3voor12 Gelderland

Programma de-Affaire en Habana compleet

Mala Vita brengt explosieve mix van rock, balkan en Latin

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Vandaag zijn de laatste namen voor de-Affaire bekend geworden. Skip &
Die, Pomrad, Sunday Sun, The Hubschrauber en Proper Outfit maken het
programma compleet. De laatste bevestiging voor Habana is Mala Vita.

Skip & Die
Dit Nederlands/ Zuid-Afrikaanse kwartet maakt stevige bassmuziek, in combinatie met Zuid-Afrikaanse rap. Frontvrouw Cata Pirata (ZA) en producent Jori Collignon (bekend van onder andere C-Mon & Kypski) vormen het brein achter Skip & Die. Zij worden vergezeld door Gino Bombrini en René Kuhlmann. Skip & Die bindt zich niet aan een genre, waardoor veel wereldwijde invloeden terug zijn te horen in hun geluid.

Pomrad
De 23-jarige Adriaan Van de Velde, is de jongeman achter de eclectische beats van Pomrad. Deze Belgische producer-muzikant maakt zich moeiteloos elke electronische muziekstijl eigen, en komt op de proppen met verfrissende beats en een dansbare en bovenal zeer puike liveset vol improvisatie. Pomrad is er niet alleen voor de oren maar ook voor de ogen, dus spits je oren en richt je vizier op Pomrad.

Sunday Sun
Sunday Sun is een nieuwe band opgericht door Koen-Willem Toering, voormalig frontman van Woost en bestaat verder uit zanger-toetsenist-gitarist Yoshi Breen (Ruby Q), bassist Jan Teerstra (Wooden Saints) en drummer Wouter Rentema (GEM). De mannen worden beïnvloed door The Beatles, Tom Petty en Fleetwood Mac, en hun muziek leent zich perfect voor een zomerse soundtrack.

The Hubschrauber
Radiohead en Jeff Buckley zijn namen die regelmatig worden genoemd, maar live horen we vooral elektronische rock, die harmonieus, melodisch en ritmisch prima in elkaar steekt. Niet voor niets zijn ze de winnaar van Kaf en Koren 2012 geworden!

Proper Outfit
Tot in de puntjes uitgewerkte popsongs, en ook qua podiumpresentatie laten ze niets aan het toeval over. Proper Outfit combineert gitaren, live-samples en beats tot een vette show.

Laatste naam Habana: Mala Vita
De meest grenzeloze band van Nederland speelt in alle stijlen, en zingt in alle talen. Mala Vita heeft roots in vele landen, en toert tegenwoordig de hele wereld over. Mestizo zoals het hoort, een explosieve mix van rock, balkan en latin. Met Michel Schoots op drums, in zijn eerste band sinds de Urban Dance Squad, heeft de band aan nog meer percussieve kracht gewonnen.
 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland