Inschrijftermijnen bandcompetities sluiten binnenkort Inschrijftermijnen bandcompetities sluiten binnenkort

Welke Gelderse talenten winnen dit jaar?

, redactie 3voor12 arnhem-nijmegen

Inschrijftermijnen bandcompetities sluiten binnenkort

Welke Gelderse talenten winnen dit jaar?

redactie 3voor12 arnhem-nijmegen ,

In Gelderland vinden ook in 2012 weer diverse bandcompetities plaats en traditiegetrouw sluiten de inschrijvingen voor deze wedstrijden in deze periode. Grijp de kans om met je band mee te strijden in een van de competities en schrijf je in.

De tiende editie van de Slag om Paaspop zal 25 februari plaatsvinden in Zieuwent. De publieks- en jurywinnaars staan met Pasen op het hoofdpodium van Paaspop. Daarbij ligt er nog een geldprijs klaar! Je kunt je nog inschrijven tot 25 januari 2012. Meer info vind je hier: www.paaspop-zieuwent.nl/content/id/21/.

Kom jij of je band uit Nijmegen of directe omgeving? Dan kun je je nog tot 23 januari inschrijven voor de Roos van Nijmegen. The Cohens, Bandito, Kayser Karel en The Kevin Costners zijn oud-winnaars van deze meer dan 25 jaar oude bandcompetitie. Is jouw band de volgende? www.roosvannijmegen.nl

Tot 3 februari heb je de tijd om het inschrijfformulier (www.pocketpop.nl) naar de organisatie van Pocketpop te sturen. Woon je tussen Weurt en Heerewaarden? Dan heb je een streepje voor bij de inschrijving!

Altijd al op Huntenpop willen staan? Dan kan het helpen om je in te schrijven voor de Achterhoekse Bandcompetitie. Je band moet minimaal 25 minuten eigen werk spelen en uit Gelderland afkomstig zijn om deel te kunnen nemen aan deze wedstrijd. Inschrijven kan nog tot 10 februari. Meer info vind je hier: http://www.huntenpop.nl/?page_id=35.

De inschrijving voor Kaf en Koren is inmiddels gesloten.
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland