De Staat presenteert: The Psycho Discotheque 2012 De Staat presenteert: The Psycho Discotheque 2012

Nieuwe namen line-up Gelders Popweekend bekend

De Staat presenteert: The Psycho Discotheque 2012

Nieuwe namen line-up Gelders Popweekend bekend

Gelders Popweekend GESEL XL is trots, blij en vereerd. De Staat presenteert op 24 februari The Psycho Discotheque 2012. Een programma waarbij de beste band van Nederland het programma zelf samenstelt. Wat
het wordt? Niemand weet het, een verrassing dus! Maar dat het bijzonder wordt is zeker.

Album releases tijdens GESEL XL
Het Gelders popweekend lijkt wel één grote releaseparty. Niet te missen dus.

Zoals bekend is Shaking Godspeed van de partij is op het Gelders Popweekend. Op de vrijdag 24 februari presenteren de grootmeesters van de psychedelische garagerock hun nieuwe album ‘HOERA’ in Willemeen.


Avtovaz
heeft de laatste hand gelegd aan de eerste EP en deze wordt gespresenteerd op zaterdag 25 februari in Bosch.

En om het feest compleet te maken lanceert het illustere Grindcore duo Dead Neanderthals haar nieuwe album op zaterdag 25 februari op een hele speciale locatie.

Maar er is nog meer. Zo zijn ook The Big Bang Theory, Peter Lada, Avtovaz, Mariecke Borger, Plastic Evolution, Edita Karkoschka, Impalement, The Heat, Sophie Veline, Orange Maplewood, Piepschuim, Thomas Elmore, SYS, Detaché en Grimm Limbo aan de line-up toegevoegd.

Eerder werd bekendgemaakt dat Heidevolk, Achterdochtig, Automatic Sam,
Lavalu, Villa Zeno, Rogier Pelgrim, Kayser Karel, Leeways, Choirboy Invisible, Aafke Romeijn, the netherlands, Discipline & Rather Real, TK07, Dizzow / Dynamisch, Oostblok DJ Team, en RoySantiago optreden tijdens GESEL XL.

De voorverkoop voor het Gelderse festival is gestart. Een passe-partout kost € 7,50 per avond. Tickets zijn online te bestellen via www.geselxl.nl

Het Gelders Popweekend GESEL XL is een initiatief van KCG en wordt georganiseerd door KCG in samenwerking met de deelnemende podia en Gelderse poporganisaties en 3voor12gelderland.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland