Eerste Film It Yourself-videoclip ter wereld

Officiële nieuwe Shaking Godspeed-video gefilmd met FIY-app

Redactie 3voor12 gelderland ,

We hebben zowaar een wereldprimeur te pakken. De eerste Film It Yourself-videoclip wordt gemaakt. En wel met Shaking Godspeed.

Vrijdag 24 februari lanceert Shaking Godspeed het album HOERA tijdens Gesel XL in het Arnhemse Willemeen. Tijdens deze lancering nemen wij de nieuwe videoclip van Shaking Godspeed op. Daar kun jij aan meewerken. Als cameraman of -vrouw!

Heb je een iPhone, Galaxy s2 of een HTC Desire? Meld je dan aan als cameraman of -vrouw. Van de beelden die je filmt wordt met de FIY-app de nieuwe officiële Shaking Godspeed-clip gemaakt. Je bent dus meteen mede-videoclipmaker.

Wil je meedoen? Mail je naam en het type smartphone dat je hebt naar fiy@3voor12gelderland.nl. Je ontvangt dan de nodige instructies per mail. Uiteraard zorgen we dat je er gratis bij kunt zijn.

Heb je geen van de genoemde toestellen? Niet getreurd! Film raak voor een knaak en stuur na afloop een e-mail naar: fiy@3voor12gelderland.nl. Dan kunnen we die beelden ook in de clip verwerken.

Naast de videoclip leggen we nog meer optredens vast tijdens Gesel XL. Wil je toetreden tot het FIY-team? Mail ons en we zorgen ervoor dat je op de meest toffe plekken kunt filmen!

De Shaking Godspeed-FIY-videoclip is een initiatief van Film It Yourself, KCG, Suburban en 3voor12 gelderland.