De concerttips voor deze week De concerttips voor deze week

, redactie

De concerttips voor deze week

redactie ,

Aan optredens is geen gebrek in Gelderland. Soms zie je letterlijk door de bomen het bos niet meer. 3voor12 gelderland helpt je graag op weg voor de komende week. Hieronder onze tips!

4 december | Celine Cairo enTim McMillan | Trianon | Nijmegen

Op dinsdag 4 december 2012 treden in café Trianon Celine Cairo en Tim McMillan op.

Celine Cairo speelt twee dagen later in de North Sea Jazz Club, maar voor die tijd kun je al van haar prachtige muziek genieten in café Trianon.

Tim McMillan is een begrip bij onze Duitse buren! Dat is ook niet zo gek als je weet dat deze bijzondere muzikant dankzij zijn unieke gitaarstijl het podium al heeft mogen delen met andere gitaarlegendes waaronder Al Di Meola, Dominic Miller (Sting) en Kaki King! Met flinke regelmaat verschijnt hij daar op de nationale televisie en ook in eigen land is hij een geliefde gast bij diverse talkshows.

7 december | Jellephant en Achterdochtig | LuxorLive | Arnhem

Op 7 december komt Jellephants derde maar eerste echte album Yours Truly uit en dat moet gevierd worden. Dat gebeurt met een release-avond in de kleine zaal van Luxor Live waar Jellephant met band het album presenteert.

Jellephant komt van 'Jelle' (Haagsma) & 'Elephant' (olifant, groot dikhuidig zoogdier met lange slurf), staat voor minimalistische liedjes, soms mooi, vaak in zijn eentje (gitaar/zang/ruis), maar ook te vinden in een kudde (in dit geval Olivier Capiau op contrabas / Bram Derksen op drums)

Achterdochtig verzorgt het voorprogramma. Achterdochtig is iets dat je mee moet moet maken. Nederlandstalige, cynische, melancholie. Minimalistisch en toch zonder maar een moment kinderachtig over te komen.

7 december | I Feel Luv | Merleyn | Nijmegen

I Feel Luv voelt zich het beste thuis op vrijdag dus daarom vandaag een editie van I Feel Luv op... juist, vrijdag.

Het I Feel Luv recept bevat in ieder geval een flinke portie electro aangevuld met alles dat 'alternative beats' genoemd mag worden. De koks van vanavond zijn de inmiddels onmisbare Die Lui & Scrambled, aangevuld met oude bekende Joris Ruyzenaars en protégé Jan Waller. Er worden zelfs nog 'gasten' verwacht waarmee het feest helemaal compleet wordt.
Voel die liefde! 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland