Bands & filmmakers maken samen een muziekvideo in 48 uur

Nijmegen 25 tm 27 november één grote filmset

Van de redactie ,

‘The 48 Hour Music Video Project’ is een nieuwe wedstrijd waarin lokale bands samen met filmmakers in 48 uur een muziekvideo maken. De Europese primeur vindt plaats op 25 tot en met 27 november in Nijmegen. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen zal hier ook aan meewerken.

Nijmegen 25 tm 27 november één grote filmset

‘The 48 Hour Music Video Project’ is een nieuwe wedstrijd waarin lokale bands samen met filmmakers in 48 uur een muziekvideo maken. De Europese primeur vindt plaats op 25 tot en met 27 november in Nijmegen.

Voor het weekend ontmoeten bands en filmteams elkaar tijdens de ‘48 Hour meet-n-greet’. Elk filmteam zal aan een band gekoppeld worden, de band kiest een zelfgeschreven song waarvoor de video wordt gemaakt. De bands en filmteams hebben vanaf dat moment precies 48 uur om samen een muziek video te ontwerpen, te filmen en te editten! Uiteraard zal het filmweekend starten met net zoveel bands als er filmteams zijn.

Premiere
De resultaten van 48 uur hard werken worden op woensdag 7 december in poppodium Merleyn te Nijmegen getoond voor de filmmakers, bands, fans, vrienden, pubkliek en uiteraard de jury. De video’s zijn daarna ook te zien via onze website!

Inschrijven
Iedereen kan meedoen! Alle muziekgenres zijn welkom. Omdat er waarschijnlijk meer bands dan filmmakers zijn, maken de organisatoren samen met de filmmakers een selectie van de bands, zodat het weekend met net zoveel bands als filmmakers kan starten. Zowel filmmakers als bands kunnen zich inschrijven via de website van 48 hours.

The 48 Hour Music Video Project is een samenwerking van The 48 Hour Film Project, Go Short, 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen. Doornroosje en KCG.

Voor inschrijving en informatie, surf naar:
http://www.iactivemovies.com/48musicvideo/