Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen: zwoele avondwandeling in het Arnhemse Bosch Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen: zwoele avondwandeling in het Arnhemse Bosch

OIIO en Houses geven visitekaartje af met afwisselende sets

, Tekst en foto's: Pieter Kwant

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen: zwoele avondwandeling in het Arnhemse Bosch

OIIO en Houses geven visitekaartje af met afwisselende sets

Tekst en foto's: Pieter Kwant ,

Na enkele jaren rust bood Bosch afgelopen weekend onder de vlag van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen eindelijk weer het podium aan twee veelbelovende bands. OIIO passeerde de twee bruggen tussen Nijmegen en Arnhem en Houses kwam vanuit Amsterdam om te bewijzen dat het westen ook leuke bands herbergt. Een fotoverslag.


OIIO en Houses geven visitekaartje af met afwisselende sets

Het is alweer een tijdje geleden dat de clubavond van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in Bosch plaatsvond. Kultuurhuis Bosch was een regelmatig podium voor het lokale bandaanbod en een regelmatige 'thuisbasis' voor 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen.

Na het faillissement van Bosch 'oude stijl', een jaar leegstand en de opbouw van de nieuwe vorm hijst 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen de vlag eindelijk weer eens in het voormalige kraakpand. OIIO en Houses maken de warme avond tot een fijne, hernieuwde kennismaking.

Ondanks het té lekkere weer en de daardoor niet al te volle zaal bewijst Bosch nog steeds een gezellig en intiem podium te zijn voor alternatievere muziekstijlen. Deze avond heeft in elk geval een geslaagde uitwerking.

De volgende Club 3VOOR12/Gelderland is op 4 juni in Harderwijk met Roy Santiago, Phoenix Park en The Jacobites. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland