Nieuwe namen FortaRock Nieuwe namen FortaRock

Fear Factory en Suicidal Tendencies bevestigd

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Nieuwe namen FortaRock

Fear Factory en Suicidal Tendencies bevestigd

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Met het vertrek van Wâldrock en het uitblijven van een editie van Sonisphere leek het era van de grote metalfestivals in Nederland voorbij. Niets is minder waar: het Nijmeegse FortaRock open-air presenteert dit jaar een line-up van zwaargewichten, waaraan vandaag twee klinkende namen worden toegevoegd.

Fear Factory en Suicidal Tendencies bevestigd

Met het vertrek van Wâldrock en het uitblijven van een editie van Sonisphere leek het era van de grote metalfestivals in Nederland voorbij. Niets is minder waar: het Nijmeegse metalcollectief FortaRock is in het machtsvacuüm gedoken met een eigen open-air festival, waarvan vorig jaar een geslaagde eerste editie werd afgerond.

Komende zomer wil het festival groeien, zonder aan sfeer in te boeten. In het kader van die groei staat er reeds een stevige line-up waar vandaag twee grote jongens aan toegevoegd worden: Fear Factory en het legendarische Suicidal Tendencies zullen in park Brakkenstein acte de précense geven.

Eerder was al bevestigd dat Bullet For My Valentine, Killswitch Engage, Kreator, Behemoth, Deicide, Ensiferum, Between The Buried And Me, Decapitaded en Ex Deo op het programma staan. FortaRock vindt plaats op zaterdag 3 juli in park Brakkenstein in Nijmegen. Kaarten kosten € 45,- en zijn te verkrijgen via de site van Doornroosje.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland