Deelnemers Roos van Nijmegen 2010 bekend Deelnemers Roos van Nijmegen 2010 bekend

Wie wordt de opvolger van Bandito?

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Deelnemers Roos van Nijmegen 2010 bekend

Wie wordt de opvolger van Bandito?

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Tijdens de 24e editie van de Roos van Nijmegen zullen negen bands strijden om een plek in de finale op Hemelvaartsdag in Doornroosje. Anders Niemand, At Zero, DDT, Divided By Hearts, Easy Trigger, Fruit of the Original Sin, Liquid Snow, The Jacobites en Duke Jonn zullen met elkaar uitmaken wie de opvolger wordt van Bandito en dus de winnaar van de Roos van Nijmegen 2010.

Wie wordt de opvolger van Bandito?

Vorig jaar glorieus gewonnen door de rockers Bandito, zullen dit jaar weer negen bands hun best doen om door te dringen tot de finale van de Roos van Nijmegen 2010. Anders Niemand, At Zero, DDT, Divided By Hearts, Easy Trigger, Fruit of the Original Sin, Liquid Snow, The Jacobites en Duke Jonn zullen na drie voorrondes met elkaar uitmaken wie op Hemelvaartsdag in Doornroosje staat. De voorrondes vinden plaats op 8, 15 en 22 april in Merleyn.

De indeling van de voorrondes is als volgt:

8 april:
The Jacobites
Divided By Hearts
Duke Jonn

15 april:
At Zero
DDT
Fruit Of The Original Sin

22 april:
Easy Trigger
Anders Niemand
Liquid Snow

De prijzen bestaan dit jaar uit: Studiotijd in BigMouth Studios, mastering van Goldsoundz Mastering, een videoclip van Younique Film, een waardebon van Stockenhof Muziek, bandcoaching bij Stichting PAN, een fotoshoot van Take Two Communication en verschillende optredens.

De finalisten worden geselecteerd door een professionele jury. Eén band wordt door het publiek gekozen. De band met de meeste stemmen krijgt een wildcard en kan in de finale alsnog meedingen naar de mooie prijzen.

De Roos van Nijmegen is een bandcompetitie voor acts en muzikanten uit Nijmegen en omgeving en een jaarlijks terugkerend fenomeen. De Roos van Nijmegen wordt georganiseerd door Muziek & Danscafé Merleyn, Stichting PAN en Poppodium Doornroosje.

Houd onze site in de gaten voor meer informatie. Natuurlijk vind je hier te zijner tijd ook verslagen van de alle rondes en interviews met de finalisten!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland