Krach tekent bij PIAS Krach tekent bij PIAS

“We hebben nu de volgende stap gezet.”

, Christiaan Walraven

Krach tekent bij PIAS

“We hebben nu de volgende stap gezet.”

Christiaan Walraven ,

3VOOR12 berichtte eerder al dat het debuutalbum van Krach op Eurosonic en Noorderslag gepresenteerd gaat worden. Vandaag zijn ook de handtekeningen gezet is voor distributie en promotie bij PIAS.

“We hebben nu de volgende stap gezet.”

3VOOR12 berichtte eerder al dat het debuutalbum van Krach op Eurosonic en Noorderslag gepresenteerd gaat worden, vandaag zijn ook de handtekeningen gezet voor distributie en promotie bij PIAS. Frontman Reinier van den Haak: "Er staan twee keer zes handtekeningen op papier. We twijfelden eerst wel en zijn een tijdje bezig geweest, maar we hebben nu de volgende stap gezet."

Tijdens Eurosonic speelt Krach op 12 januari al op het 3VOOR12-podium in Vera. "De officiële release is op 21 januari, maar de plaat ligt voor de echte fans al vanaf Eurosonic bij Plato in Groningen", vertelt Van den Haak, "Daar doen we op de zaterdag van Noorderslag ook 's middags een optreden."

Eerder dit jaar verscheen er al een ep van Krach, die de hele maand december te beluisteren is op de speciale ep luisterpaal. Van den Haak: "De ep is een voorproefje. Het maakt ons niet uit wat ervoor betaald wordt, als mensen het maar horen."

Over het artwork van de plaat is de zanger nog cryptisch, maar dat de outfits (bestaande uit nette jasjes met daaronder witte onderhemden en bretels) erin terugkomen is zeker. "Het wordt geweldig. Het artwork alleen is al de 15 euro waard. Daar krijg je dan de cd gratis bij."

Krach presenteert de debuut-cd op woensdag 12 januari op Eurosonic op het 3VOOR12-podium in Vera en zaterdag 15 januari in de Foyer van Noorderslag. Ook speelt de band een gratis instore optreden op zaterdag 15 januari in Plato Groningen. De 3VOOR12 presenteert Krach clubtour start op vrijdag 4 februari in Paradiso en voert langs Rotown, Rotterdam (05-02), Merleyn, Nijmegen (10-02), EKKO, Utrecht (11-02), Metropool, Hengelo (25-02) en eindigt in de Eindhovense Effenaar op 3 maart 2011. 3VOOR12 geeft in januari zowel in 3VOOR12 Radio als in de 3VOOR12 nieuwsbrief kaarten weg voor alle shows.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland