Inbraak Galloway Studio in Ooijpolder Inbraak Galloway Studio in Ooijpolder

Ruim € 15.000,- aan instrumenten ontvreemd

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Inbraak Galloway Studio in Ooijpolder

Ruim € 15.000,- aan instrumenten ontvreemd

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

In de nacht van vrijdag 27 augustus op zaterdag 28 augustus is er in de Galloway Studio in de Ooijpolder ingebroken. De opnamestudio annex oefenruimte van Okieson-frontman Sebastiaan van Bijlevelt stond vol met prachtige instrumenten, waarvan er een flink aantal verdwenen is. De politie onderzoekt de inbraak.

Ruim € 15.000,- aan instrumenten ontvreemd

In de nacht van vrijdag 27 augustus op zaterdag 28 augustus  is er in de Galloway Studio in de Ooijpolder ingebroken. Uit de studio van Sebastiaan van Bijlevelt – tevens frontman van van de band Okieson (Nijmegen)  -zijn een flink aantal instrumenten, microfoons en gereedschap ontvreemd. 

Onder de gestolen instrumenten bevinden zich een aantal prachtstukken als een akoestische Gibson J45 (rooie Sunburst), een Maton C80, een Höfner mandoline, een akoestische basgitaar en een Framus Archtop-gitaar.  De politie onderzoekt de inbraak. Naast braaksporen is er een pas van een bekende sportketen gevonden.

Eigenaar Van Bijleveldt reageert geslagen: “Naar de motieven van de daders kan ik alleen maar gissen. Ik schat de schade op een ruime € 15.000,- aan gestolen instrumenten. Alle tips en informatie zijn van harte welkom!”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland