Bandito winnaar Roos van Nijmegen 2009 Bandito winnaar Roos van Nijmegen 2009

Publieksprijs ook voor Bandito

, Tekst: Thomas Terlouw / Foto's: Paul Thijssen

Bandito winnaar Roos van Nijmegen 2009

Publieksprijs ook voor Bandito

Tekst: Thomas Terlouw / Foto's: Paul Thijssen ,

Donderdag 21 mei vond in Doornroosje de finale van de Roos van Nijmegen plaats. Dit jaar streden vijf bands om de prijzen. Bandito kwam, zag en overwon en sleepte zowel de eerste plaats als de publieksprijs in de wacht!

Publieksprijs ook voor Bandito

Donderdag 21 mei vond in Doornroosje de finale van de Roos van Nijmegen plaats. Dit jaar streden vijf bands om drie prijzen: Bandito, Do Not Run We Are Your Friends, Mindless, Thornus en Dead Man Running. Bandito won zowel de eerste prijs als de publieksprijs. De tweede prijs was voor Dead Man Running. Een bijzondere uitslag dus, we gaan ongetwijfeld meer horen van deze Bandito’s.

De Roos van Nijmegen was dit jaar hard, heel hard, maar ook zeer gevarieerd. In de finale stonden dit jaar vijf bands tegenover elkaar. De avond opende met de ritmische en melodische tovenarijs van Do Not Run We Are Your Friends en eindigde met de heavy metal van Thornus, winnaar van Staddijk Out Loud! Tussen deze bands zagen en hoorden we de psychedelische stoner van Dead Man Running, de knallende en groovende rock van Bandito en de nederrock van Mindless. Lees binnenkort hier de recensie van deze avond!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland