FortaRock gaat open-air, Oranjepop meldt eerste namen FortaRock gaat open-air, Oranjepop meldt eerste namen

Regionale festivals beloven hete zomer

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

FortaRock gaat open-air, Oranjepop meldt eerste namen

Regionale festivals beloven hete zomer

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Al eerder kwamen de eerste klinkende namen van De Affaire binnen, ook Oranjepop meldt haar eerste artiesten. Metal clubavond FortaRock gaat eveneens open-air deze zomer. En hoe...

Regionale festivals beloven hete zomer

FortaRock open-air kent verwoestende line-up

FortaRock is hard op weg een der meest gevestigde metal-avonden van het land te worden. In korte tijd heeft de clubavond in Doornroosje een ruime schare vaste bezoekers aan zich gebonden en is een rotsvast begrip in de regio. Wat nu verder, zal de organisatie zich hebben afgevraagd. Ongetwijfeld met beleid is gekozen voor een groots opgezette metalmeeting in de openlucht. Zaterdag 11 juli zal Park Brakkestein omgetoverd worden tot een arena van het harde metaal. En wel met een top line-up. Moonspell, Messugah, The Dillinger Escape Plan, Death Angels, Kataklysm, Keep Of Kalessin, All Shall Perish en Heidevolk hebben al bevestigd en druppelsgewijs stroomt er meer elite metaal binnen. Genoeg decibel om het Thor zelf dun door de broek te laten lopen. Kaarten zijn reeds beschikbaar, houd het programma dus in de gaten!


Eerste namen Oranjepop bekend


Al jaren een gevestigde naam in Nijmegen en ieder jaar groeiende: Oranjepop is ook dit jaar weer het festival waar u de 30e april muzikaal vertier gaat zoeken. De locatie is ook dit jaar het ruime Hunnerpark en volgens Buienradar.nl zal het wederom een stralende dag worden. De eerste drie namen zijn onlangs bekend gemaakt: De Staat, Go Back To The Zoo en het Zweedse Dollhouse zullen de planken betreden en het feestje samen met de koningin vieren. Houd de website van Oranjepop in de gaten voor meer namen.  

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland