De Staat geboekt voor Pinkpop 2009 De Staat geboekt voor Pinkpop 2009

Voorproefje op persconferentie in Paradiso

De Staat geboekt voor Pinkpop 2009

Voorproefje op persconferentie in Paradiso

De Staat speelde vanmiddag in Paradiso tijdens de jaarlijkse persconferentie van Pinkpop. Een klein voorproefje van wat ze in mei op het festival in Landgraaf zullen laten horen. Daarnaast zijn onder andere Kyteman, Me First & the Gimmie Gimmies en The Ting Tings aan het programma toegevoegd.

Voorproefje op persconferentie in Paradiso

De Staat speelde vanmiddag in Paradiso tijdens de jaarlijkse persconferentie van Pinkpop. De band speelde daar Sleep Tight, Wait for Evolution en hun single Journey of the Underground Man. Een klein voorproefje van wat ze in mei op het festival in Landgraaf zullen laten horen.


Frontman Torre Florim beloofde Giel Beelen in een interview achteraf dat het een speciaal optreden gaat worden. Wie weet staat er wel een samenwerking met Kyteman op stapel, de hiphopdirigent is namelijk ook een van de geboekte acts en speelde onlangs mee met De Staat tijdens een optreden in Ekko. Eerder waren al Depeche Mode, The Killers, Franz Ferdinand, Placebo, The Kooks, Bruce Springsteen en Nu Of Nooit-winnaar Kings of the Day bekend gemaakt.

De nieuwe namen voor zaterdag en zondag zijn Just Jack, Elbow, Kyteman, De Staat, Keane, James Morisson, Maria Mena, Me First & The Gimme Gimmes, Volbeat, White Lies, Pendulum en Madness. Op maandag komen Snow Patrol, Franz Ferdinand, Amy MacDonald, Novastar, The Kooks, De Jeugd van Tegenwoordig, Shinedown, The Ting Tings, Billy Talent, The Script en The All-American Rejects.

De persconferentie is op dit moment live te volgen via de website van Pinkpop.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland