Win kaarten voor Slim Cessna's Auto Club! Win kaarten voor Slim Cessna's Auto Club!

Merleyn tipt zeskoppig country-noir combo

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Slim Cessna's Auto Club!

Merleyn tipt zeskoppig country-noir combo

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

'De beste live-band van dit moment' kopte Spin Magazine onlangs. Country, gospel en americana in een onstuimige huwelijk met een overtuiging die live het beste tot haar recht komt. Woensdag 15 april te aanschouwen in Merleyn. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen verloot kaarten, dus lees snel verder!

Merleyn tipt zeskoppig country-noir combo

Hoewel er door de crisis nauwelijks nog auto’s van de band rollen, schort het bij de zeskoppige Slim Cessna's Auto Club geen moment aan productiviteit. De band rijgt genres als country-noir, gospel en americana kundig aan elkaar en zelfs een vleugje punk sijpelt bij tijd en wijlen langs het chassis van het onstuimige gezelschap naar buiten. In 2008 rolde alweer het vijfde studio album van de persen en dit wapenfeit wordt alom gezien als hun beste werk tot nu toe.

Hoewel tekstmatig nog het meest verwant met Hank III en Charles Bukowski klinkt de band door het gebruik van contrabas, pedalsteel en banjo vrijwel altijd opzwepend en positief. Sympathisanten van Elliot Brood en 16 Horsepower mogen de oren spitsen, maar ook liefhebbers van live-muziek in het algemeen kunnen hun lol niet op. ‘Beste live-band van dit moment’ kopte Spin Magazine onlangs. Hype? Win kaarten en oordeel zelf, woensdag 15 arpil in Merleyn. Beantwoord de volgende vraag en stuur je antwoord voor dinsdag naar de kernredactie en maak kans op 2 x 2 kaarten!

Auto’s zijn slecht voor het milieu. Welke schadelijke scheikundige verbinding komt door de uitlaat naar buiten en doet onze poolkap smelten?

A). H2O
B). CO2
C). MC5
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland