Coldplay komt naar het Goffertpark

Voorverkoop start aanstaande vrijdag

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Vandaag maakte Mojo bekend dat Coldplay volgend najaar terugkomt naar Nederland voor een concert in het Nijmeegse Goffertpark. Hoewel het nog bijna een jaar duurt tot het daadwerkelijke optreden, kun je deze week al kaartjes kopen.

Voorverkoop start aanstaande vrijdag

Na twee uitverkochte concerten in de Ahoy gaat Coldplay met het komende optreden in Nederland de openlucht in. Het Britse viertal komt op donderdag 10 september naar Nijmegen voor een optreden in het Goffertpark.

Het optreden staat in het kader van hun album Viva la Vida, het vervolg op kassucces X&Y. De eerste single van dit nieuwe album werd door de band ter download aangeboden en werd in de eerste week door 2 miljoen mensen gedownload. Na een aantal maanden staat Violet Hill nog steeds hoog in de hitlijsten. Na de single Lost met Jay Z bracht Coldplay een speciale dubbeleditie van het album uit, met daarop 8 nieuwe tracks.

Het concert zal plaatsvinden op donderdag 10 september, maar aanstaande vrijdag om 10.00 uur gaat de reguliere kaartverkoop al van start via de website van Live Nation en 0900-10102020 (45 ct. p.m.). Leden van Live Nation hebben echter vanaf woensdag 17.00 uur al 24 uur lang de kans om hun slag te slaan. Het voorprogramma is nog niet bekend. Een kaartje kost je € 59 (excl. servicekosten).